dimecres, 9 de febrer de 2011

STEREO2 A LA COVA!


Pacienment i en temps de sobredosi d'efectes especials i pirotècnia comercial, els artesans anem fent via des de les ràdios i des dels petits espais.Stereo-2 Sound System tornem a les punxades de club i ho farem el dissabte vinent.

Som de la vella guàrdia sonora premianenca i potser ens hauriem de remuntar a la nit dels temps per recordar les sessions voluntaristes i voluntàries que organitzavem en els anys setanta. Un temps després hem reactivat la nostra societat secreta i anem consolidant un programa de ràdio combinat amb aparicions més o menys intempestives en festes majors, aplecs i projectes compartits (Brasil 08330, Amics d'Alan Smithee...).

Stereo-2 punxarem a La Cova premianenca i des d'allí intentarem "amenitzar" l'ambient amb talls selectes de soul, funk, llatinitat, jamaicanisme i una mica de tot allò que configura l'univers il·limitat del programa Sound System. La cosa va de cultura de club, curta distància i voluntat de tornar-hi. Dissabte, post-matx, a partir de les 22.30...el retorn de Stereo-2 a la pomada.


Old School, Rare Sounds & Keep the Faith!

1 comentari:

Alan Smithee ha dit...

Hem tornat per quedar-nos. visiteu el nostre blog. Premià tremolarà...
http://amicsalansmithee.blogspot.com/