dissabte, 15 de novembre del 2008

Tickets Concerts 1





Avui començo un repàs gràfic a alguns concerts que he pogut assistir.
Com es pot comprovar, i no es tracta de cap exercici de nostàlgia, les entrades han sofert una devallada pel que fa el seu disseny: ara són totes uniformitzades, es treuen per caixer (no vaig contra el progrès), impersonals (tant semblen d'un concert de música clàssica com un altre de heavy rock)…

Començo aquesta aportació amb dos concerts molt significatius per a mi:
– Lou Reed als anys 70 al Palau d'Esports de Barcelona
– Bob Marley a la plaça de toros de la Monumental (30 de juny 1980) en la seva únic actuació a l'estat espanyol tret de la d'Eivissa. Atenció als teloners d'aquell impressionant concert: Gato Pérez i l'Average White Band.

A part, dos concerts de l'estiu de 1984: Milton Nascimento i el col·lectiu ¡¡Llegó la Salsa!! amb Celia Cruz & Tito Puente y su orquestra i Azuquita y "un poquito de todo".

5 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

MOLT BONA...LA DEL MARLEY ÉS ESTRICTAMENT INCUNABLE I TOTALMENT SAGRADA.

ET PASSARÉ ALGUNES DE LA MEVA COLE, AIXÍ LES POTS ANALITZAR...

Anònim ha dit...

OK!

Em serviran per als propers lliuraments.

la mirada ha dit...

No, no ho faci senyor Rawmonet... que ens morirem d'enveja! No segueixi... posi dissenys comercials dels 70 que també tenien tela... Posi el que vulgui, però entrades de concerts mítics no... Ploraré...

... I a més s'hi apunta el Tati?


...Massa tard ja ploro a "moco tendido"!

Anònim ha dit...

Agafi la caixa de kleenex sr. Mirón: la cosa anirà a més.

Good vibrations!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

buenu, a mi fins i tot m'emociona això dels sponsors: catalunya expres, un diari fracassat que impulsava el secretari de jordi pujol, el sr. Prenafeta... i el Ministerio de Cultura... tot sona antic... marley a la plaça de toros, jodddder!!!!!!