dissabte, 26 de gener del 2008

Pepsi-Cola 1980



Boris, Ramonet & Àngel al carrer Sant Joan, Premià de Mar, 1980…

7 comentaris:

la mirada ha dit...

Gran foto!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

epppp...aquesta foto la tinc al meu àlbum, un temps irrepetible. El trio Mágico, recordo que quan la vam fer deiem que erem en Jan Garbarek, en Charlie Haden i l'Egberto Gismonti...

la paret pertany a la bodega Cuyàs a la placeta del Viki... la bodega estava regentada per la parella Cuyàs/Anita Buch, l'Anita era la "tia Anita", germana de la meva iaia Angeleta, a més de Pepsi Cola, tenien unes zara fabuloses i comprava xocolata Torres per menjar les "tabletes" i col·leccionar els cromos de Maravillas del Mundo.

Més coses:

en aquells dies el gegant 77 estava fent la mili, practicavem una intensa relació epistolar i creiem en el mateix que ara, és a dir en el caràcter definitiu de la música.

En Joan no era en Joan, en Joan era en Boris i portava una flauta abans que un soprano. l'arribada del yanagishawa
daurat/platejat a Premià es va fer present a la barra del Marina, recordo, recordo, dies abans el trio s'havia trobat a la cua del cine Granvia i intercanviava, com ara, noticies musicals, aleshores jo vaig etzibar un "escolteu el disc doble d'edgar Winter white Trash" i el tema Cool Fool!!!!

El trio va definir el terreny, com ara: música, grafisme, còmic, com ara, com sempre i ja està. Teniem més cabell, més bon tipo i menys anys...i què?

doncs que, com abans, ens hauriem de fer la foto al mateix lloc i fer la comparativa, enlloc de la bodega de la tia Anita, l'actual botiga de mobles i fusteria. El del Viki va morir fa uns dies.

Premià és terra d'espectres. Com ara, com sempre.

Anònim ha dit...

Encertadísim comentari fet per vostè, mr. Tati!!

Quedo amb en Roca per quan vingui a Premià i repetim foto amb el pas del temps.

R77

Anònim ha dit...

En Tatí té una retirada al Cusack, no trobeu? Es ben clavat a ell quan fa la pel·lícula High Fidelity.

La connexió Tatí / Hornby al descobert!!!!
(del fromax a islinten -en tevetresià per descomptat!!)

Anònim ha dit...

doncs, jo trobo que en Ramonet és el dople perfecte d'en Paul Auster!

Anònim ha dit...

Carai Endora, m'estic posant vermell…

Em vé a la memòria, lligant el tema Auster, la magnífica pel·lícula "Smoke" amb un triangle força interesant: Harvey Kietel, l'estanc i la cantonada on està situat; impagables les fotos que fa des d'aquest indret en Harvey.


R77